BAİBÜ Tıp Fakültesi, TİKA’nın Koronavirüs Eğitimine Katkı Sundu

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Tıp Fakültesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından Filistin, Ürdün, Lübnan, Suriye ve Somalili Aile Hekimlerine verilen koronavirüs eğitim programına katkı sundu.

TİKA öncülüğünde, 23-25 Kasım 2020 tarihleri arasında online koronavirüs eğitim programı gerçekleştirildi. Programa, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin yanı sıra, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi ve Ahi Evran Üniversitesi akademisyenleri de katkı sağladı.

BAİBÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu moderatörlüğünde ilk gün gerçekleştirilen toplantıda, koronavirüs; etiyoloji, epidemiyoloji ve patogenezi açılarından ele alındı. Akademisyenler ve hekimler, interaktif soru-cevap bölümünde görüşlerini bildirdiler.

Önceki İçerikUluslararası İletişim, Ekonomi, Organizasyon ve Sosyal Bilimler Kongresi
Sonraki İçerik2020 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı – 2