BAİBÜ Tenis Takımı Türkiye Şampiyonu

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Erkek Tenis Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 2. Lig Tenis Turnuvasında Türkiye şampiyonu oldu; Kadın Tenis Takımı ise, grup 3’üncüsü oldu.

Üniversiteler arası 2. Lig Tenis Turnuvası, 26-29 Şubat 2020 tarihleri arasında Antalya’da yapıldı. Antrenörlüğünü Burak Böcekçi ve Doç. Dr. Hanifi Üzüm’ün yaptığı ve Uğurcan Özer, Doğan Bayrak, İbrahim Habibana ve Habib Erdoğan’dan oluşan takım, çekişmeli geçen müsabakaların sonunda, İstanbul Medipol Üniversitesi ve Galatasaray Üniversitesi’ni 2-1’lik skorlarla, Necmettin Erbakan Üniversitesi’ni ise 3-0 yenerek, grup birincisi olarak finale çıktı.

Final karşılaşmasında diğer grubun birincisi Pamukkale Üniversitesi’ni 2-1 mağlup ederek şampiyon olan takımımız, böylece 1. Lig’e çıkmaya hak kazandı.

Ece Aydoğan, Fatma Sağlam, Ezgi Gölcük ve Eda Işık’tan oluşan kadın takımı ise, grubu 3’üncü olarak tamamlamayı başardı.

Öğrencilerimizi ve antrenörlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Önceki İçerikİhsan Fazlıoğlu Hoca ile Bolu Maarif Söyleşileri BAİBÜ’de Başladı
    Sonraki İçerikRektör Alişarlı’dan Bahar Dönemi Mesajı