BAİBÜ Spor ve Rekreasyon Topluluğu Yarışma Düzenledi

Spor ve Rekreasyon Topluluğu öğrencileri Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerine yönelik “Bil Bakalım” adlı bir yarışma düzenledi.

Spor Bilimleri Fakültesi B salonunda düzenlenen yarışmaya 4’er kişilik 15 takım katıldı. Sporla alakalı konularda soruların sorulduğu yarışmada eğlenceli anlar yaşandı. Spor ve Rekreasyon Topluluğu Başkanı Sude Gülağız, yarışmanın sonunda tüm katılımcılara ve yarışmaya katılan takımlara teşekkür etti. Yarışmayı 1. bitiren takıma sponsor firma tarafından 4 kişilik kahvaltı, 2. bitiren takıma 4 kişilik yemek ve 3. bitiren takıma ise milli takım forması hediye edildi.

Önceki İçerikBAİBÜ Kadın ve Erkek Hentbol Takımlarımız Şampiyon Oldu
    Sonraki İçerikOrdu Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan Rektör Alişarlı’yı ziyaret etti