BAİBÜ, PTT ile İndirimli Kargo Sözleşmesi İmzaladı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü ile PTT Bolu Başmüdürlüğü arasında aps kurye, posta kargosu ve kargo taşıma/teslim sözleşmesi imzalandı. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne bağlı tüm daire başkanlıkları, fakülteler, üniversite akademik-idari personel ve öğrencilere yönelik yapılan anlaşma çerçevesinde her bir gönderi için %30 indirim yapılacak.

Bolu PTT Başmüdürü Ali Kurt, Bolu’nun en büyük kurumu ile böyle bir işbirliğine gitmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek Rektör Alişarlı’ya teşekkür etti.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Mustafa Alişarlı, Bolu PTT Başmüdürlüğü ile yapılan anlaşmadan duyduğu memnuniyeti ifade ederek Bolu PTT Başmüdürlüğüne sağladıkları bu güzel imkândan dolayı teşekkür etti.  Sözleşmenin tüm daire başkanlıkları, fakülteler, üniversite    akademik-idari personel ve öğrencileri kapsadığını belirten Rektör Alişarlı, sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.

Sözleşme kapsamında her gruba ayrı müşteri numaraları tanımlanırken Bolu ve ilçelerindeki PTT şubelerinden gönderilmek kaydıyla, üniversitemiz personeli ve öğrencileri bireysel kargo gönderilerini kendileri için belirlenen müşteri numaralarını bildirerek, personel ve öğrenci kimlik kartlarını göstermek suretiyle indirimden faydalanabilecek.

Önceki İçerikMilliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Cihan Başaran Rektör Alişarlı’yı Ziyaret Etti
    Sonraki İçerikTaziye Mesajı (Mühendis Uğur Gülçakır’ın Babasının Vefatı)