BAİBÜ Öğrenci Toplulukları Aladağlar Gezisinde Buluştu

Üniversitemizde faaliyet gösteren Öğrenci Topluluklarının yöneticileri ve öğrenciler, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi’nin düzenlediği Aladağlar gezisinde buluştu.

Geziye; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaman, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Bayram Kaya, Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Şimşek, Türk Dünyası Topluluğu Danışmanı Doç. Dr. Dündar Yener, Turizm ve Gezi Topluluğu Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Hakan Tuna, Gençlik Merkezi eğitmenleri ve öğrenciler katıldı.

Gezi programı, doğa yürüyüşü ile başladı. Ardından Gençlik Merkezi’nin projeleri ve çalışmaları hakkında öğrencilere bilgiler verildi. Öğrenci Topluluklarının faaliyetleriyle ilgili yapılan bilgilendirmeden sonra, toplulukların bu yıl yapmayı planladıkları etkinlikler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Şimşek, bu yıl Üniversitemizdeki Öğrenci Toplulukları ile birlikte çok güzel faaliyetler ve etkinlikler gerçekleştireceklerini vurgulayarak, tüm üniversitelileri bu etkinlikleri takip etmeye davet etti. Gençlik Merkezi’nin üniversitemizle iş birliği içinde öğrenci faaliyetlerine her zaman destek vereceğini ifade etti.

Gezi programında ayrıca, Bolu Spor Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Efe ve Atatürk Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Metin Sözkesen’in idaresinde spor aktiviteleri ve eğlenceli oyunlar gerçekleştirildi.

Önceki İçerik2019 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı Tercih İşlemleri ( YDS -3)
    Sonraki İçerikBolu Fiziksel Engelliler Derneği’nden Rektör Alişarlı’ya Ziyaret