BAİBÜ Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi

Üniversitemiz Fakülte-Yüksekokullar ve Personeller Arası Masa Tenisi Turnuvaları, dostluk çerçevesinde gerçekleştirilen heyecanlı müsabakaların ardından, madalya ve kupa töreniyle sona erdi.

Ödül törenine Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Y. Prof. Dr. Aydın Him, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümid Karlı, Tıp Fakültesi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Bayram Kaya, öğretim üyeleri, sporcular, müsabaka görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, BAİBÜ Spor Bilimleri Fakültesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile 20-24 Aralık 2021 tarihleri arasında Spor Bilimleri Fakültesi C Salonunda düzenlenen turnuvaya; 29 kadın öğrenci, 105 erkek öğrenci, 6 kadın personel ve 30 erkek personel olmak üzere 36 personel olarak toplamda 170 sporcunun katılım sağladı. Bolu ulusal hakemlerimizin görev yaptığı müsabakalarda turnuva boyunca tüm kategorilerde heyecanlı anlar yaşandı. Turnuvanın sonunda Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı sporcularla bir süre masa tenisi oynadı.

Final müsabakalarıyla sonuçlanan turnuvada kadın öğrencilerde Meral Doğan şampiyon olurken kupasını Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı takdim etti. Erkek öğrencilerde Beşir Abualgaraya, kadın personellerde Pervin Terzi Ataman, erkek personellerde Sencer Dinçsoy şampiyon olup kupalarını aldı. Kupa töreni toplu fotoğraf çekimi ardından sona erdi.

Önceki İçerikHasan Hüseyin Genç ile “Bağlamada Yatay ve Dikey İcra Teknikleri” Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi.
    Sonraki İçerikBAİBÜ Rektörlüğü’nün Örnek Projesi Anneler Üniversitede Okulu Başladı