BAİBÜ, KÜSİ Projesiyle Akademik Birikimini Bolu Sanayisinin Hizmetine Sunuyor

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Kamu-Üniversite-Sanayi iş birliğine katkı sağlayacak önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. BAİBÜ, proje yapacak firmalara hem maddi, hem de alanlarında uzman akademisyenlerle destek verecek.

BAİBÜ, Kamu-Üniversite-Sanayi (KÜSİ) Projesiyle, sahip olduğu akademik birikimini sanayi kuruluşlarının hizmetine sunuyor. BAİBÜ’lü akademisyenler Bolu sanayisinin ihtiyaçları doğrultusunda ürün geliştirilmesi ve ürünlerin ticarileşmesine katkı sunacak.

Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) kapsamında desteklenecek projeler arasında BAP 06 – Sanayi İş Birliği Araştırma Projesi yer aldı. BAİBÜ, KÜSİ projelerinde, 100.000 TL’ye kadar olan projelerin %50’sini karşılayacak, 100.000 TL üzerindeki projelerdeki destek miktarı 50.000 TL olacak. Bu kapsamda, Üniversitemiz öğretim üyeleri ile doktora, Tıp ve Diş Hekimliğinde uzmanlık ya da sanatta yeterlilik eğitimlerini tamamlamış öğretim elemanlarının bilgi ve tecrübeleri ile teknoloji, Kamu-Üniversite-Sanayi iş birliğinin amaç ve hedefleri doğrultusunda kamu yararı sağlamak için kullanılacak.

Bolu’da sanayi faaliyeti yapan firmalar ile birlikte yürütülebileceği BAP 06 – Sanayi İş Birliği Araştırma Projesi için belirtilen bütçe, standart olup projeye ek bütçe ve ek süre verilebilecek. Projede aynı zamanda, TÜBİTAK’tan C notu almış olma şartı bulunmuyor.

Önceki İçerikUluslararası Tarih Eğitimi Sempozyumu (ISHE 2019)
    Sonraki İçerikErasmus+ Dusk Konsorsiyumu Öğrenci Staj Hareketliliği Başvuruları I.Çağrı (2019-2020)