BAİBÜ Kamu-Üniversite-Sanayi Etkinliklerini Sürdürüyor

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) gerçekleştirdiği proje ve etkinliklerle, kamu-üniversite-sanayi iş birliğini güçlendirmeye ve katkı sunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü ile ülkemizin önde gelen sanayi kuruluşlarından biri olan Öz-Kan Makine Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından, içme suyu sistemlerinde kullanılan vanalar ve bağlantı elemanlarının üretimi ve kullanımında, kamu ve büyük sanayi kuruluşlarının yararlanabileceği projelerin değerlendirildiği bir eğitim semineri gerçekleştirildi.

İzzet Baysal Kültür Merkezi Mavi Salonda düzenlenen semineri, Öz-Kan Makine Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Ümit Şevik, Yurtiçi Satış Müdürü Özgür Gündoğdu ve Marmara Bölge Satış Yöneticisi Emre Karaman verdi.

Seminere; Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Özyurt, dekan yardımcıları, Makine Mühendisliği Bölümü öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Seminerde, Öz-Kan Makine tarafından üretilen birçok tesisat parçaların üretimi ve kullanımı hakkında bilgiler verildi. Özellikle altyapısını geliştirmek isteyen belediyeler ile büyük sanayi kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu bu ürünlerin kullanıldığı projeler hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Soru cevap bölümünün ardından konuk yöneticiler Ümit Şevik, Özgür Gündoğdu ve Emre Karaman’a Dekan Prof. Dr. Ömer Özyurt tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Öz-Kan Makine tarafından da bir öğrencimize tablet bilgisayar hediye edildi, iki öğrencimize ise staj olanağı sağlandı.

Önceki İçerikGeleneksel AKİMER Konferanslarında Tefekkür Kavramı İşlendi
    Sonraki İçerik2020 Yılı Akademik Teşvik Başvuru Takvimi