BAİBÜ Kadın ve Erkek Hentbol Takımlarımız Şampiyon Oldu

BAİBÜ Kadın ve Erkek Hentbol Takımlarımız Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nde düzenlenen Kadın ve Erkek 1. Lige Terfi Hentbol Turnuvaları’nda namağlup şampiyon olarak büyük başarıya imza attı.

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nde 19-24 aralık tarihleri arasında düzenlen Kadın ve Erkek 1. Lige Terfi Hentbol Turnuvaları’na 6’şar takım katıldı. BAİBÜ Kadın ve Erkek Hentbol Takımlarımız antrenör Dr. Öğretim Üyesi Devrim Bulut ve antrenör yardımcısı Koray Gökmen nezaretinde turnuvaya katıldı. Final müsabakalarında erkeklerde Eskişehir Teknik Üniversitesi ile karşılaşan takımımız üstün bir performans ve mücadele sergileyerek rakibini yenip şampiyonluğa ulaştı. Kadın takımımız ise finalde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’ni başarılı ve teknik bir mücadeleyle yenerek şampiyonluğa hak kazandı. Şampiyonluk sonrasında takımlarımız sevinçlerini hep birlikte kutladı.

Üniversitemize iki şampiyonluk kazandıran turnuva sonrasında BAİBÜ Hentbol Takımları Antrenörü Dr. Öğretim Üyesi Devrim Bulut, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nin başarılı organizasyonu ve misafirperverliklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Rektör Alişarlı Tebrik Etti

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, yaptığı açıklamada; “Üniversitemizi Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nde düzenlen turnuvada başarıyla temsil eden ve BAİBÜ ailemize iki şampiyonluk kupası kazandıran Spor Bilimleri Fakültesi Kadın ve Erkek Hentbol Takımlarımızın antrenör ve öğrencilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Önceki İçerikBAİBÜ Ziraat Fakültesi Tarafından Depo Zararlıları Sergisi Gerçekleştirildi.
    Sonraki İçerikBAİBÜ Spor ve Rekreasyon Topluluğu Yarışma Düzenledi