BAİBÜ Himayesinde 5.Uluslararası EMI Kongresi Düzenlendi

5. Uluslararası EMI Girişimcilik, İletişim ve Sosyal Bilimler Kongresi, 29-30 Haziran 2020 tarihlerinde, Kuzey Makedonya Gostivar’daki Uluslararası Vizyon Üniversitesi ev sahipliğinde, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ), Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi (KİSBÜ), Dhaka Üniversitesi ve Yessenov Üniversitesi iş birliğiyle online olarak gerçekleşti.

BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın Onur Kurulunda bulunduğu kongre; KİSBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Tümer, Uluslararası Vizyon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fadıl Hoca, Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Ünal Ay ve Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in açılış konuşmalarıyla başladı.

İTÜ Kıbrıs Kampüsü Rektörü Prof. Dr. Ercan Kahya ve Dr. Dababrata Chowdhury’nin moderatörlüğünde “Covid-19’dan Kaçınmada Girişimciliğin Rolü” konulu 2 panel düzenlendi

BAİBÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Himmet Karadal, Kongre Başkanı olarak yaptığı konuşmasında “Girişimcilik ve inovasyon; ekonomik faaliyetlerle birlikte, sosyal, kültürel, doğal olmak üzere her alanda çözümün anahtarıdır. Beşincisini düzenlediğimiz kongremizde; 33 oturumda, 26 ülkeden 310 akademisyen tarafından girişimcilik, yönetim ve Covid 19 başta olmak üzere sosyal bilimlerle ilgili 232 bildiri sunulacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kongremizin hayırlı ve yararlı olmasını ümit ediyorum” dedi.

BAİBÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhsin Halis, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Asım Saldamlı, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Selami Özsoy, Gazetecilik Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Rengim Sine Nazlı, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr.Üyesi Tülin Sepetçi, Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Dr.Öğr. Üyesi Derya Çetin ve  Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Sarı, Dr. Arzu Kalafat Çat ve Öğr. Görevlisi Bahar Akbulak da bildirilerini sundular.

EMI Kongresi, Kongre Koordinatörü Dr. Mohammed Abubakar ve Prof. Dr. Şevki Özgener’in moderatörlüğünü yaptığı “Değerlendirme ve Kapanış” oturumuyla tamamlandı.

Önceki İçerikBAİBÜ Hukuk Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Şaban Kayıhan Atandı
    Sonraki İçerikBolu, BAİBÜ’nün Katkısıyla Sağlıklı Yaşlanmanın Merkezi Oluyor