BAİBÜ Güreş Takımı, Türkiye Şampiyonası’ndan Ödüllerle Döndü

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Bartın Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Üniversiteler Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Güreş Takımından Mücahit Kaya, serbest stilde Türkiye Şampiyonu oldu.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güreş Takımı, takım halinde ise Türkiye 3’üncüsü oldu ve 1. Lig’e yükseldi.

42 üniversiteden sporcuların yarıştığı şampiyonanın sonuçlara göre; Serbest stilde Mücahit Kaya 61 kg’da Türkiye Şampiyonu olurken, 57 kg’da Onur Karakulak, 70 kg’da Uğur Akbay ve 92 kg’da Yahya Oktay Orhan Türkiye üçüncüsü oldular.

Grekoromen stilde ise, Hamza Çamcı 60 kg’da, Hasan İşlek ise 130 kg’da Türkiye üçüncüsü oldu.

Önceki İçerikBAİBÜ İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü İlk Mezunlarını Verdi
    Sonraki İçerikRamazan Ayı Tebrik Mesajı