BAİBÜ Fakülte ve Yüksekokul Öğrencileri Arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde fakülte ve yüksekokul öğrencileri arasında düzenlenen voleybol turnuvası, heyecanlı müsabakaların ardından madalya ve kupa töreniyle sona erdi.

Ödül törenine Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Samettin Gündüz, Prof. Dr. Aydın Him, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümid Karlı, Tıp Fakültesi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu, Mengen MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Osman Çavuş, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Bayram Kaya, öğretim üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Spor Bilimleri Fakültesi tarafından öğrencilerin kaynaşması ve sportif faaliyetlere ilgisini artırmak amacıyla 25 Kasım-30 Aralık 2021 tarihleri arasında düzenlenen voleybol turnuvası final maçları ardından düzenlenen kupa töreni ile son buldu. Takımlar arasında dengeli mücadelelerin yaşandığı turnuvaya ilgi büyük oldu. Heyecanlı geçen maçlarda takımlarına destek veren taraftarlar sahada ter döken öğrenci arkadaşlarına tezahüratlarıyla destek vererek turnuvaya renk kattı. Turnuva kapsamında; A, B ve C gruplarında mücadele eden kadınlarda 15 takım; erkeklerde 17 takım karşılaştı. Karşılaşmaları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı hakemler yönetti.

Müsabakalar Sonunda; Spor Bilimleri Fakültesi B Salonunda oynanan kadınlar final grubu maçları sonucunda; Mimarlık Fakültesi 4’üncü, Eğitim Fakültesi 3’üncü, Tıp Fakültesi 2’inci, Spor Bilimleri Fakültesi 1’inci oldu. Erkekler final gurubunda; Diş Hekimliği Fakültesi 4’üncü, Bolu Meslek Yüksekokulu 3’üncü, Turizm Fakültesi 2’inci, Spor Bilimleri Fakültesi de 1’inci oldu. Kupa töreni toplu fotoğraf çekimi ardından sona erdi.

Önceki İçerik31/12/2021 Tarihli Öğretim Üyesi ve Öğretim Elemanı Alımı İlanı
    Sonraki İçerikSTEM Çocuk Atölyesi’ne Katılan Minik Öğrencilere Katılım Belgeleri Verildi