BAİBÜ Bülten İlk Sayısıyla Yayında

BAİBÜ Bülten Sayfasına Ulaşmak İçin Tıklayınız

İlk sayısıyla yayın hayatına başlayan BAİBÜ Bülten için Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın sunuş yazısı.

“BAİBÜ Bülten’in yayın hayatına başlamasından dolayı çok mutluyum”

“Akademik çalışmaları ve nitelikli projeleriyle son yıllarda adından sıkça söz ettiren ve akademik alanda gösterdiği başarılarla dünyanın saygın derecelendirme kuruluşlarının listelerinde yükselmeye devam eden, uluslararasılaşmaya önem veren, sosyal sorumluluk
    çalışmaları ve Üniversite Sanayi projeleriyle topluma fayda sağlamayı esas alan Üniversitemizin haberlerini, siz değerli BAİBÜ ailesine ve kamuoyuna yansıtmak için medya çalışmalarına ağırlık veriyoruz.

Bu kapsamda, Proje Destek Ofisi tarafından aylık hazırlanan, Üniversitemizin bilimsel araştırma ve projeleri gündemiyle PDO Bülten ve bu yıl 5’incisini düzenleyeceğimiz Köroğlu Yazarlık Mektebi öğrencilerinin kendilerinin hazırladığı şiir, hikâye, deneme, portre, senaryo ve fotoğraf çalışmalarının yer aldığı Yazıyorum Dergisi yanında, yepyeni bir eser BAİBÜ Bülten’in yayın hayatına başlamasından dolayı çok mutluyum.

Bültenimizde, büyük bir üniversite hedefiyle gece gündüz demeden çalışan, akademik ve
    idari personellerimiz ile değerli öğrencilerimizin oluşturduğu BAİBÜ ailemizin; sosyal, kültürel, sportif ve bilimsel etkinlikler ve çalışmalarına yer verilecek. Siz değerli okuyucularına aylık olarak seslenecek BAİBÜ Bülten, Üniversitemizin sıfır atık projesine verdiği destek ve çevreyi koruma prensiplerimiz gereği dijital dergi olarak karşınızda olacak.

“BAİBÜ Bülten’e Emeği Geçenlere Şükranlarımı Sunarım”

Bu vesileyle, Üniversitemizin misyon ve vizyonunu en iyi şekilde yansıtmak amacıyla, güncel haberlerimizin yer alacağı BAİBÜ Bülten’in hayırlara vesile olması temennisiyle yayın hayatında başarılar diler, hazırlanmasında emeği geçenlere şükranlarımı sunarım. Saygılarımla.” Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI

Önceki İçerik8 Kasım Azerbaycan Zafer Bayramı Kutlama Mesajı
    Sonraki İçerik10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Programı