BAİBÜ Desteğiyle, Uluslararası CEO Sosyal Bilimler Kongresi Düzenlendi

29 ülkeden 163 bilimsel bildirinin sunulduğu Uluslararası CEO (Communication, Economics and Organization) Sosyal Bilimler Kongresi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin (BAİBÜ) desteğiyle, 18-20 Aralık 2020 tarihleri arasında, Bosna Hersek International University of Gorazde ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, İstanbul Nişantaşı Üniversitesi, Kuzey Makedonya International Vision University ve CEO TEKMER iş birliğinde online olarak düzenlenen kongrede, 143 üniversite ve kurumdan 248 akademisyen tarafından hazırlanan 163 bilimsel bildiri, 26 oturumda sunulmuş ve özet e-kongre kitabı yayınlanmıştır.

Onursal Başkanlığını BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın, koordinatörlüğünü ise, Doç. Dr. Mohammed Abubakar’ın yaptığı kongre hakkında bilgi veren Kongre Başkanı BAİBÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Himmet Karadal, “29 ülkedeki 143 kurum ve üniversiteden 248 akademisyen tarafından hazırlanan 163 bilimsel bildiri, 26 oturumda sunulmuş ve özet e-kongre kitabı yayınlanmıştır. “Post Covid-19 Era: New Normalcy” başlıklı panelde, Norveç, İngiltere, Arjantin, Fas, KKTC, Gürcistan, Kırgızistan, Kosova ve Yeni Zelanda’dan konuşmacılar katkıda bulunmuşlardır. Kongrede ayrıca, Prof. Dr. Şevki Özgener’in moderatörlüğünü yaptığı “Araştırma Yöntemleri Çalıştayı” düzenlenmiştir.” diye konuştu.

Kongrede, “En İyi Bildiri Ödülleri” Verildi

Kongre Başkanlarından CEO TEKMER Kurucusu Doç. Dr. M. Naci Efe, Bosna Hersek International University of Gorazde Kurucusu Edina Brutus, Kuzey Makedonya International Vision University Rektörü Prof. Dr. Fadıl Hoca, İstanbul Kent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Atsü, İTO Genel Sekreteri Prof. Dr. Nihat Alayoğlu, Kuzey Makedonya Halk Bankası Genel Müdürü Dr. Bilal Sucubaşı, Zoom Türkiye Yetkilisi Gökhan Erzurumluoğlu ve Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer açılış konuşmalarında, kongre ve gündeme dair değerlendirmelerde bulundular.

BAİBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhsin Halis ve Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Asım Saldamlı’nın moderatörlüklerini üstlendikleri kongrede, Prof. Dr. Meltem Nurtanış Velioğlu, Doç. Dr. Süreyya Karsu ve Dr. Öğr. Üyesi Özgür Çark, “En İyi Bildiri Ödülü” kazandılar.

Kongrede, Prof. Dr. Seyit Köse, Doç. Dr. Mine Halis, Doç. Dr. Banu Hülür, Dr. Öğr. Üyesi Hüsamettin Akar, Dr. Öğr. Üyesi Menekşe Şahin Karadal ve Öğr. Gör. Hülya Er, bildirilerini sundular.

Önceki İçerikBAİBÜ’de “Covid-19 Sonrası Turist Tercihlerinde Yeni Eğilimler ve Destinasyon Yönetimi” E-Paneli Düzenlendi
Sonraki İçerikBAİBÜ Teknolojisine Hem Ulusal Hem Uluslararası Tescil