BAİBÜ ‘COVID-19 Canlı Yayın Toplantıları’ Devam Ediyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi günlerinde, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi akademik birikimini canlı yayınlarla bir dizi konferans, söyleşi ve toplantılarla kamuoyuna sunmaya devam ediyor.

Kariyer Söyleşileri

BAİBÜ Kariyer Planlama Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen“Covid-19’lu Günlerde Kariyer Söyleşileri” kapsamında, Doç. Dr. Cevher Altuğ moderatörlüğünde, 2004 Fizik Bölümü mezunumuz Ak Parti milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ile instagram ibuajanda üzerinden öğrencilerimize kariyerler basamaklarında rehber olacak bilgilerin paylaşıldığı bir söyleşi gerçekleştirildi.

Covid-19’lu Günlerde Kariyer Söyleşileri’nin ikincisi ROKETSAN Takım Lideri Doç. Dr. Sevil Özcan ile oldu. Bu söyleşiye https://www.instagram.com/p/CBEJT0lJbtD/ linki üzerinden erişebilirsiniz.

Covid-19’lu Günlerde Kariyer Söyleşilerinin üçüncü konuğu, 2012 Kimya Bölümü mezunumuz Özlem Tanzer oldu. Moderatör Doç. Dr. Cevher Altuğ eşliğinde gerçekleşen söyleşiye https://www.instagram.com/p/CBObazyp3i2/ linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Birbirinden Değerli Akademisyenlerimiz Canlı Yayınlara Katıldı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, pandemi günlerinde sahip olduğu akademik birikimini ‘COVID-19 Canlı Yayın Toplantıları’yla, kamuoyuna sundu.

Bu kapsamda ilk toplantı;
21 Mayıs 2020 Prof. Dr. Fatma Sırmatel moderatörlüğünde gerçekleşti. Diğer konuklar;
Dr. Öğr. Üyesi Emine Özsarı “Göğüs Hastalıkları Uzmanı Görüşü ile Covid-19” ve Dr. Öğr. Üyesi Kaan Çelik sunumunda “Acil Tıp Hekimliği Görüşü ile Covid-19” konularını işledi.

28 Mayıs saat 20:00’de İlahiyat Fakültesi öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Tabakoğlu tarafından da “Salgın ve Dini Değerler” konusunu ele alındı.

Kariyer Planlama Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi Tarafından Düzenlenen Programlar

Diğer toplantılar, BAİBÜ Kariyer Planlama Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin hazırladığı “Covid-19’lu Günlerde Kariyer Etkinlikleri” kapsamında; BAİBÜ Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Arzu İlçe “Başarılı Bir Kariyer Yolculuğu”, Sağlık Bilimleri Fakültesi Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Nazmiye Yıldırım “Mindfulness”, Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Hamit Coşkun’un Etkin çalışma ve Öğrenme: Mutlu Bir Yaşamın Anahtarlarına Ulaşma” sunumlarıyla gerçekleşti.

“COVID-19 Canlı Yayın Toplantıları linkleri.

Önceki İçerikBAİBÜ Proje Destek Ofisi E-Bülteni Yayınlandı
Sonraki İçerikYKS ve MSÜ Sınavları İl Koordinasyon Toplantısı Üniversitemizde Yapıldı