BAİBÜ ‘COVID-19 Canlı Yayın Toplantıları’ Devam Ediyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi günlerinde, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi akademik birikimini canlı yayınlarla bir dizi konferans, söyleşi ve toplantılarla kamuoyuna sunmaya devam ediyor.

BAİBÜ Kariyer Planlama Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin hazırladığı “Covid-19’lu Günlerde Kariyer Etkinlikleri” söyleşilerinin son konuğu, Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Hamit Coşkun’un Etkin çalışma ve Öğrenme: Mutlu Bir Yaşamın Anahtarlarına Ulaşma” sunumuyla oldu.

Birbirinden Değerli Akademisyenlerimiz Canlı Yayınlara Katıldı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, pandemi günlerinde sahip olduğu akademik birikimini ‘COVID-19 Canlı Yayın Toplantıları’yla, kamuoyuna sundu.

Bu kapsamda ilk toplantı;
    21 Mayıs 2020 Prof. Dr. Fatma Sırmatel moderatörlüğünde gerçekleşti. Diğer konuklar;
    Dr. Öğr. Üyesi Emine Özsarı “Göğüs Hastalıkları Uzmanı Görüşü ile Covid-19” ve Dr. Öğr. Üyesi Kaan Çelik sunumunda “Acil Tıp Hekimliği Görüşü ile Covid-19” konularını işledi.

Diğer toplantılar, BAİBÜ Kariyer Planlama Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin hazırladığı “Covid-19’lu Günlerde Kariyer Etkinlikleri” kapsamında; BAİBÜ Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Arzu İlçe “Başarılı Bir Kariyer Yolculuğu”, Sağlık Bilimleri Fakültesi Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Nazmiye Yıldırım “Mindfulness”, Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Hamit Coşkun’un Etkin çalışma ve Öğrenme: Mutlu Bir Yaşamın Anahtarlarına Ulaşma” sunumlarıyla gerçekleşti.
    Ayrıca 28 Mayıs saat 20:00’de İlahiyat Fakültesi öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Tabakoğlu tarafından da “Salgın ve Dini Değerler” konusunu ele alındı

“COVID-19 Canlı Yayın Toplantıları linkleri.