BAİBÜ 6. Ulusal Aşçılık Kampı’na Ev Sahipliği Yapacak

    Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Mengen Meslek Yüksekokulu, 6. Ulusal Aşçılık Kampı’na bu yıl da ev sahipliği yapacak. BAİBÜ ve Mengen Aşçılık Okulu Mezunları Derneği (AŞOMDER) ortaklığında 12-18 Nisan 2020 tarihleri arasında 6’ncısı düzenlenecek Ulusal Aşçılık Kampı’nın protokol imza töreni, BAİBÜ Mengen Kampüsünde düzenlendi.

    Üniversitelerin Aşçılık, Gastronomi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Mutfak Sanatları ve Yönetimi programları öğretim elemanları ve öğrencilerini bir araya getirerek mesleki gelişime ve böylece aşçılık eğitimine katkı sunmayı amaçlayan Aşçılık Kampı’nın protokolü; BAİBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Him, Mengen Kaymakamı Betül Büyükkılıç, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut ve AŞOMDER Başkanı Levent Demirçakmak tarafından imzalandı.

    Törene; Mengen Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Elif Yücetürk, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Berker Çiftçi, Yüksekokul Sekreteri Murat Kılıçarslan ve akademisyenler ile Mengen İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Celebci katıldı.

    Ulusal Aşçılık Kampı’nın 6’ncısı her yıl olduğu gibi bu yıl da Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mengen Meslek Yüksekokulu yürütücülüğü ve ev sahipliğinde yapılacak. Genç aşçı adaylarının Türk ve dünya mutfakları vizyonlarını geliştirmeyi amaçlayan kamp, 12-18 Nisan 2020 tarihleri arasında BAİBÜ Mengen Kampüsünde gerçekleştirilecek. Dünyacı ünlü otel ve lokantalarda şef olarak çalışan AŞOMDER üyeleri ve BAİBÜ öğretim elemanları tarafından aşçı adayı öğrencilere, özel olarak hazırlanan mutfaklarda yemek pişirme yöntemleri uygulamalı olarak anlatılacak.

    Önceki İçerik5 Mart İzzet Baysal’ı Anma Programının Hazırlık Toplantısı BAİBÜ’de Yapıldı
    Sonraki İçerikMengen MYO Kariyer Günleri