BAİBÜ 1. Üniversite Öğrencileri İçin Resim Yarışması

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından Talens’in katkılarıyla düzenlen 1. Üniversite Öğrencileri İçin Düzenlenen Resim Yarışması düzenlenmektedir.

• Yarışmaya e-posta (baiburesim@ibu.edu.tr) ile son başvuru tarihi 16 Nisan 2021 Cuma günü Saat: 23.59’a kadardır.
    • Ön elemeyi geçen eserler, 22 Nisan 2021 Perşembe günü Üniversitemizin (baiburesim.ibu.edu.tr) web sayfasından duyurulacaktır. Ön elemeyi geçen eser sahiplerine de e-posta ile bilgi verilecektir.
    • Seçici Kurul tarafından yapılacak ön elemeyi geçen eserler, sergilenmeye hazır bir şekilde 30 Nisan 2021 Cuma günü mesai bitimine (17:00) kadar BAİBÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü’ne elden ya da kargo yoluyla teslim edilecektir. Bu tarihe kadar gönderilmeyen eserlerelenmiş sayılacaktır.

DEĞERLENDİRME

Seçici Kurul, 03 Mayıs 2021 Pazartesi günü BAİBÜ Rektörlüğü’nde toplanarak, yarışmaya gönderilen eserlerin değerlendirmesini yapacaktır.
    Değerlendirme duyuru tarihi 05 Mayıs 2021 Çarşamba günü baiburesim.ibu.edu.tr adresinden yapılacaktır.

SONUÇLAR VE SERGİLEME

• Yarışma sonuçları Üniversitemizin (www.baiburesim.ibu.edu.tr) sayfasından duyurulacaktır.
    • Başarı ödülü ile mansiyon ödülü alan ve sergilenmeye değer görülen eserler, BAİBÜ Sergi Salonunda 10-13 Mayıs 2021 tarihlerinden itibaren sergilenecektir. ( Sergi açılış tarihi 10-13 Mayıs 2021 İzzet Baysal Şükran Günleri Bilim Kültür Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Bolu Kent Konseyi ve Üniversitemiz tarafından belirlenecektir.)

Katılım Koşulları ve ayrıntılı bilgi için: http://baiburesim.ibu.edu.tr/

Önceki İçerikBolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Millet İradesinin Yanındadır
    Sonraki İçerik2021 YÖK Üstün Başarı Ödülleri Başvuruları Başladı