Azerbaycan Heyeti Rektör Coşkun’u Ziyaret Etti

Türkiye Dışişleri Bakanlığı Stratejik Araştırmalar Merkezi (SAM) ve Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı bünyesindeki Stratejik Araştırmalar Merkezi tarafından 17-19 Kasım 2015 tarihleri arasında Ankara, Eskişehir ve Bolu’da düzenlenen Azerbaycan Haftası dolayısıyla Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne (AİBÜ) gelen Azerbaycan Heyeti, Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun’u da makamında ziyaret etti.

Azerbaycan Milletvekili Musa Qasimli, Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Stratejik Araştırmalar Merkezi Dış İlişkiler Şube Müdürü Dr. Cavid Veliyev ile KafkasSAM Başkanı Araz Aslanlı’nın yer aldığı heyete, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Gençer ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamer Kasım da eşlik etti.

Ziyarette, Musa Qasimli ve Rektör Coşkun, karşılıklı plaket ve kitap takdiminde bulundular.

Önceki İçerikl. Uluslararası Şehir, Çevre ve Sağlık Kongresi
    Sonraki İçerikAİBÜ Öğrencileri, Bolu’nun Geleneksel Lezzetlerini Keşfediyor