Avrupa Türk Ekonomi Platformu’ndan Gerede MYO’ya Ziyaret

Merkezi Almanya’da bulunan Avrupa Türk Ekonomi Platformu yönetici ve üyeleri, Gerede Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ettiler.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile Avrupa Türk Ekonomi Platformu (Europäisch Türkische Wirtschaftsplattform) tarafından Gerede Meslek Yüksekokulu “Gerede Avrupa Pazarında Yerini Arıyor” çalıştayı düzenlendi.

Çalıştay kapsamında Avrupa Türk Ekonomi Platformu Başkanı Bünyamin Varol, Başkan Yardımcıları Suat Durgut ve Battal Varol, üyeler Osman Güven, Cem Taskan, Ali İnceören, Ahmet Gündoğdu, Metin Yılmaz, Kudret Cöcü ve Ruhi Deniz, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka ile birlikte Gerede Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ferudun Kaya ile görüştüler.

Doç. Dr. Ferudun Kaya, Gerede Meslek Yüksekokulu programları hakkında bilgiler verdiği konuk ekiple, yüksekokul öğrencilerinin sektördeki eğitim ve staj hareketlilikleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ardından Gerede Meslek Yüksekokulu atölyelerini gezerek öğrencilerle bir araya gelen ekibe, Yüksekokul Müdür Yardımcıları Öğretim Görevlileri Kemal Kılınç ve Zeynep Tuba Nursoy tarafından atölyeler ve projeler hakkında bilgiler verildi.

Gerede Meslek Yüksekokulu öğrencileri, çalıştayda, Wolkswagen ve Adidas gibi otomotiv ve tekstil sektörlerinin ünlü markalarının çalışmaları hakkında sorular yönelttiler ve konuk ekiple görüşmeler yaptılar. Çalıştay, hediye takdiminin ardından sona erdi.

Önceki İçerikBAİBÜ’nün İki Projesine Düzce-Bolu Ar-Ge Proje Pazarı’ndan Ödül
    Sonraki İçerikTaziye Mesajı (Tekn. Bayram KAPLAN’ın Annesinin Vefatı)