Ali Erim Gitar Resitali (Canlı Yayın Konseri)

Öğretim üyemiz Prof. Dr. Ali Erim Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bünyesinde çevrimiçi bir gitar resitali gerçekleştirecektir.

Resital, 21 Nisan 2021 tarihinde saat 19.00’da ÇOMÜ Konservatuvar Youtube kanalından izlenebilecektir.

Konser Programı

• La Negra…………………………………Antonio Lauro (1917-1986)
    • Carora…………………………………. Antonio Lauro (1917-1986)
    • Lagrima……………………………………Francisco Tarrega (1852-1909)
    • Recuerdos De La Alhambra……………. Francisco Tarrega (1852-1909)
    • Caprichio Arabe………….…………….. Francisco Tarrega (1852-1909)
    • Grand Solo………………………………Fernando Sor (1778-1839)
    • Le Gondolier…………………………… Johann Kaspar Mertz (1806-1856)
    • Le Carneval de Venice…………………. Johann Kaspar Mertz (1806-1856)
    • Six Balkan Miniatures…………………… Dušan Bogdanović (1955 – ) Morning Dance, Lament Vrajanka, Makedonian Dance, Wide Song, Tiny-Knit Dance.
    • Variations on an Anatolian Folksong……Carlo Domeniconi (1947- ) (Uzun İnce Bir Yoldayım Varyasyonları)
    • Thema I. Variation II. Variation III. Variation IV. Variation V. Variation
    • Finale

ALİ ERİM Osmancık’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 1992 yılında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Bölümünü tamamladı. 1989-1994 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarında yarı zamanlı gitar eğitimine devam etti. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarında Ertan Birol, Melih Kesikli ve Erdem Sökmenle çalıştı. Wofgang Lendle, Carlo Domeniconi, Alan Thomas gibi ustaların master class programlarına katıldı. Marmara Üniversitesi İbrahim Üzümcü Kültür Merkezi; İstanbul İtalyan Kültür Merkezi; İstanbul MEF Okulları; Abant İzzet Baysal Üniversitesi; Kocaeli Üniversitesi Devlet Konservatuvarı; Zonguldak Karaelmas Üniversitesi; Harran Üniversitesi; Kocaeli Üniversitesi; Düzce Üniversitesi ve Uluslararası Hisarlı Ahmet Sempozyumlarında konserler ve resitaller verdi. Ayrıca Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesince her yıl düzenlenen “Gitar Buluşmaları” kapsamında dersler verdi. Abant İzzet Baysal Üniversitesinde 2005 yılında yüksek lisans, 2009 yılında doktora eğitimini tamamladı. 2008 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olarak göreve başladı. 2013 yılında doçent; 2019’da profesör unvanı aldı. Gitar eğitimi ve gitar performansına yönelik yayınları bulunmaktadır. Halen Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalında çalışmalarına devam etmektedir.

Önceki İçerikBAİBÜ Akademik Makale Yazma Eğitimi Açılış Töreni İle Başladı
    Sonraki İçerikGerede MYO Atölyelerinde İstihdam Edilen Personele Belgeleri Verildi