Aladağlar Piknik ve Doğa Yürüyüşü Etkinliği Hk. Duyuru

Aladağlar Piknik Ve Doğa Yürüyüşü Etkinliğine Katılacak Olan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğrenci Topluluklarının Akademik Danışman, Başkan Ve Başkan Yardımcılarının Dikkatine

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından 3 Kasım 2018 Cumartesi Günü Piknik ve Doğa Yürüyüşü gerçekleştirilecektir.

Piknik ve Doğa Yürüyüşü etkinliğimize gidecek araçlar 3 Kasım Cumartesi günü sabah saat 08:30’da Siteler Camii önünden kalkacaktır. Bilgilerinize duyurulur.

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

Önceki İçerikKöroğlu Yazarlık Mektebi Projesi Başvuruları
    Sonraki İçerikÜniversitemizde Görev Yapacak Kısmi Zamanlı Öğrencilerin İsim Listesi