AKİMER’in Model Davranış Seminerleri Devam Ediyor

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Akşemseddin İslami İlimler Araştırma ve Uygulama Merkezi (AKİMER) tarafından AKİMER KONFERANSLARI kapsamında öğrencilere “İbadet Hayatında Model Davranışlar” adlı seminer düzenlendi.

AKİMER Konferans Salonunda düzenlenen seminere; İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı ve AKİMER Müdürü Doç. Dr. Şaban KARASAKAL, Bolu İl Müftüsü Orhan Genç, öğretim üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Kuran’ı Kerim tilavetiyle başlayan seminerde konuşma yapan Doç. Dr. Şaban Karasakal, konferansa katılan tüm misafirlere teşekkür ederek, Peygamberimizin Namaz, Nafile ibadetler ve Kur-an-ı Kerim ile ilgili uyguladığı yöntemleri örneklerle anlatarak katılımcıları bilgilendirdi.

Program toplu fotoğraf çekiminden sonra sona erdi. Model Davranışlar Seminerleri, iki haftada bir olmak üzere AKİMER’de düzenlenmeye devam edecek.

Önceki İçerikGazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, Genç İHH’nın Konferansında Konuştu
    Sonraki İçerikGerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’dan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret