AKİMER ve Bolu İl Müftülüğü Arasında İşbirliği

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Akşemseddin İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKİMER), ile Bolu İl Müftülüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

AKİMER Müdürü Doç. Dr. Şaban Karasakal ve İl Müftüsü Orhan Genç tarafından imzalanan protokol, Toplumun doğru bilgilendirme ihtiyacını göz önünde bulundurarak akademik çevre ve toplum arasında bilgi ve kültür köprüsü kurarak bu sayede bilgi ve bilincin sağlıklı bir şekilde yaygınlaşmasına katkı sağlamayı amaçlıyor.

Bolu Müftülüğünde gerçekleşen törende protokolü BAİBÜ adına AKİMER Müdürü ve BAİBÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Doç. Dr. Şaban Karasakal, Müftülük adına da Bolu Müftüsü Orhan Genç imzaladı. Tören de AKİMER Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Said Nuri Akgündüz de hazır bulundu. İmzalanan protokolle, Üniversite-halk bütünleşmesini sağlayacak ve toplum içerisinde model davranışları öne çıkaracak bir bilincin oluşmasını kuvvetlendirecek şekilde bir dizi konferans ve seminer düzenlenmesi planlanıyor.

Önceki İçerikMusa Dağdeviren ile Söyleşi
    Sonraki İçerikEğitim Fakültesi Öğrencilerinden 55. Kütüphane Haftası’na Özel Etkinlik…