Akademisyen Şeflerden Tadımlık Kurslar

    Ustadan çırağa, saraydan konağa, dededen toruna, anneden kızına, gelenekten geleceğe aşçılık sanatını aktaran Mengen’de, Doç.Dr.Nihal Doğan’ın koordinatörlüğünde, Meslek Yüksekokulu’nun mutfakta sihirli elleriyle harikalar yaratan sektör deneyimli akademisyen şefleri; Öğr.Gör. Ali Kemal Berker, Öğr.Gör. Berker Çiftçi, Öğrt Gör. Fuat Bayram, Öğr.Gör. Zuhal Özdemir tarafından günün stresini unutturacak “tadımlık kurslar” başlamıştır. Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SÜYAM) kapsamında düzenlenen “Akademisyen Şeflerin tadımlık Kurslar”ı hafta sonu 3-4 saat olarak planlanmıştır  ve  kurs ücreti  60 TL (planlanan kursun malzeme bedeli katılım ücretine ilave edilecektir) olarak belirlenmiştir.

    Misafirlerine çok özel tabaklar hazırlama keyfini yaşatabilecekleri hatta sevdiklerine keyifli saatleri hediye edebilecekleri günübirlik tadımlık kurslar, talep edildiğinde Dünya mutfağı, Osmanlı Mutfağı, Vejeteryan Mutfağı, Suşi ve pasta gibi farklı menülerle düzenlenebilecektir. Mengen Meslek Yüksekokulu’nun akademisyen şeflerinin gastronomik tecrübeleriyle katılımcıların kendi mutfaklarının şefi olmalarına imkan sağlayacak bu küçük keyifli organizasyon katılımcılarını beklemektedir.

    İletişim: 0374 3563750

    Ayrıntılı Bilgi: http//www.suyam.ibu.edu.tr

    Görsel

    Önceki İçerikBolu Protokolü Mengen MYO’nun Aşçılık Kursuna Katıldı
    Sonraki İçerikKonferans: Bolu Stratejik Okumalar