Ak Parti Bolu Milletvekilleri Aydın ve Küpçü ile İl ve Merkez İlçe Başkanları Güner ve Konak’tan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

Ak Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, Rektörlük görevine yeniden atanan Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret kapsamında, Bolu Abant İzzet Üniversitesi’nin (BAİBÜ) akademik ve idari gelişimi, proje ve yatırım konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Yeni eğitim-öğretim döneminin üniversitemize ve ülkemize hayırlar getirmesi temenni edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Alişarlı, nazik ziyaretlerinden dolayı Ak Parti’nin değerli milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ile Bolu İl Başkanı Suat Güner ve Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak’a teşekkür etti.

Önceki İçerikDünyaca Ünlü Turizmci BAİBÜ’nün Konuğu Oldu
    Sonraki İçerikWiley Online Kitap ve Danışma Kaynaklarının Etkili Kullanımı Webinarı