AİBÜ’den Stajyer Öğrencilere İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ), çeşitli sektörlerde staj yapan öğrencilerine, iş sağlığı ve güvenliği eğitimi veriyor. Ücretsiz olan eğitim programı, 15 Mayıs 2018 tarihine kadar sürecek ve programdan toplam 3 bin 200 öğrenci faydalanacak.

6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununun 17’nci maddesi uyarınca tüm çalışanların alması zorunlu olan bu eğitim, AİBÜ İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü tarafından verilmeye başlandı. Staj eğitimi alacak önlisans ve lisans seviyesinde eğitim gören öğrencilerin haricinde diğer üniversite öğrencilerinin de katıldığı eğitim, Gölköy kampüsünde 4 gün sürecek. Eğitim programı sonunda yapılacak sınavda başarılı olan öğrencilere, Eğitim Katılım Belgesi verilecek. Belge en çok 3 yıl geçerli olacak.

Önceki İçerikDüzce-Bolu AR-GE Proje Pazarı
    Sonraki İçerikAİBÜ Satranç Turnuvası Sonuçlandı