AİBÜ’den Görsel Sanat Öğretmenlerine Eğitim…

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) düzenlenen atölye çalışmasında, ‘Okullar Hayat Olsun, Çocuk Sanat Atölyeleri’ projesinde yer alan Görsel Sanatlar dersi öğretmenlerine eğitim verildi. Yeni ürün, yöntem ve tekniklerin kullanıldığı atölye çalışmasında öğretmenlere, derslerinde daha yaratıcı ve verimli sanatsal aktiviteler düzenleyebilmeleri amacıyla uygulamalı eğitimler verildi.

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Müzik Eğitimcileri Derneği tarafından Bolu Belediyesi ve Bağışçılar Vakfı desteğiyle, çocukların sanat aktivitelerine katılımlarının artırılması amacıyla düzenlenen proje kapsamında, pilot okullarda görev yapan görsel sanatlar öğretmenlerine yönelik atölye çalışması gerçekleştirildi. Aynı zamanda projenin Görsel Sanatlar Danışmanlığını yapan AİBÜ Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi AD Öğretim Görevlisi İlknur Karageyik ile Ponart Eğitim Müdürü Neşe Köymen tarafından düzenlenen atölye çalışmasına, görsel sanat öğretmenlerinin yanı sıra, güzel sanatlar liselerindeki öğretmenler ile AİBÜ Güzel Sanatlar Topluluğu üyeleri katıldı.

Atölye çalışmasında üretilen ürün ve eserler, 6-8 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenecek 2. İpek Yolu Konferansı kapsamında AİBÜ İzzet Baysal Kültür Merkezi’nde sergilenecek.

Önceki İçerikİzzet Baysal’ı Anma Programı
    Sonraki İçerikAli Ericek Uygulama Camiinde İbadete Başlandı