AİBÜ’de Türk Halk Müziği Yarışması…

Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) Türk Halk Müziği yarışması düzenlendi. 14-29 yaş arasında müziğe ilgi duyan gençlerin katıldığı yarışmada jüri üyeliklerini AİBÜ öğretim üyeleri yaptılar. Solo Kız, Solo Erkek ve Solo Çalgı kategorilerinde gerçekleştirilen yarışmanın sonunda dereceye girenler belli oldu.
    14-21 ve 22-29 yaş arasında iki ayrı grupta düzenlenen yarışmayı AİBÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik AD öğretim üyeleri Doç. Dr. Ahmet Serkan Ece, Yrd. Doç. Dr. Sadık Yöndem ile Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı Akyoloğlu değerlendirdi. Yarışmanın sonunda iki grupta Solo Kız, Solo Erkek ve Solo Çalgı kategorilerinde dereceye giren gençlere ödülleri verildi.

Önceki İçerikÖğrencilerimiz Tarihimizin Dönüm Noktalarından Olan Çanakkale’yi Ziyaret Ettiler
    Sonraki İçerikMezunlarımız Geleneksel Pilav Gününde Bir Araya Geldi