AİBÜ’de Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ), İlahiyat Fakültesi öğrencileri, Kutlu Doğum haftası dolayısıyla düzenledikleri programla, peygamberimiz Hz. Muhammed’i andılar.

Mefkure Kültür Sanat ve Düşünce Topluluğu tarafından düzenlenen programda, Kur’an- Kerim  tilavetinin ardından topluluk öğrencilerinin hazırladığı  “Zihinlerdeki Peygamber” konulu kısa film gösterildi.  Programda konuşan AİBÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cafer Karadaş, bu yıl Kutlu Doğum Haftası temasının  “Samimiyet” olduğunu belirterek öğrencilere “Hangi işiniz olursa olsun her zaman samimi ve emrolunduğumuz üzere dosdoğru olun.” tavsiyesinde bulundu.

Hz. Muhammed’in anlatıldığı özel bir etkinliği düzenlemekten dolayı ayrı bir heyecan duyduklarını ifade eden Mefkure Kültür Sanat ve Düşünce Topluluğu Genel Başkanı Fatih Muhammed Çakmak, “O’nu anmaya ve anlamaya dair attığımız bu adımın hayırlar getirmesini diliyoruz”dedi. Daha sonra katılımcılara hitab eden İlahiyatçı-Yazar Ahmet Bulut da Peygamberimizin samimiyetine dair örnekleri aktardı. Programda Bolu Müftülüğü İlahi Korosunun söylediği ilahiler beğeni topladı.

Önceki İçerikKonferans: Gıda Katkı Maddeleri Hakkında Bilmemiz Gerekenler
    Sonraki İçerik2013 Yılı İdare Faaliyet Raporu için tablolar (2013 yılı yayınları tablosu ve 2013 yılı yurtdışı faaliyetler tablosu)‏