AİBÜ’de 3. Ulusal Lenfoloji Sempozyumu

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) 3. Ulusal Lenfoloji Sempozyumu gerçekleştirildi. Sempozyum, Kemal Demir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu ile Lenfoloji Derneği tarafından “Lenfödem ve Farklı Bakış Açıları” başlığı kapsamında düzenlendi.

İzzet Baysal Kültür Merkezi Pembe salonda başlayan sempozyumun açılış konuşmasını, Kemal Demir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon YO Müdür Yardımcısı ve Lenfoloji Derneği YKÜ Yrd. Doç. Dr. Özlem Çınar Özdemir yaptı.

2013 yılında kurulan ve sağlık ve eğitim alanlarında faaliyet gösteren dernek hakkında bilgi veren Yrd. Doç. Dr. Özdemir, derneğin amaçları ve faaliyetlerini anlattı. Özdemir, sözlerini “3’üncü Lenfoloji Sempozuyumu’nun, fizyoterapistlik mesleğinin saygınlığına, gelecek perspektifine, bilime ve insana olan inancına yakışır, üretken ve fikirlerin yarıştığı bir sempozyum olmasını diliyorum. Sempozyumun, tüm sağlık profesyonelleri ve ülkemiz için faydalı olmasını temenni ediyorum.” diyerek tamamladı.

Lenfoloji Derneği Başkan Yardımcısı Fizyoterapist Akın Başkent ise, Kemal Demir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Müdürü ve Lenfoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Yeşim Bakar ile bir proje olarak başlayan derneğin, bilimsel faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Önceki İçerikHoca Ahmet Yesevi’yi Anlamak Konferansı
    Sonraki İçerikAİBÜ Öğrenci Konseyi Topluluklarla Biraraya Geldi