AİBÜ, YÖK Denklik Biriminin Düzenlediği Çalıştaya Ev Sahipliği Yaptı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ), YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şişman’ın başkanlığında çalıştay düzenlendi. Çalıştayda Hukuk, Etik ve Sözlü İletişim konularında hizmet içi eğitim sunumları gerçekleştirildi.

Çalıştayla ilgili bilgi veren Prof. Dr. Mehmet Şişman, “YÖK’ün dışa açılan bir yüzü olarak denklik birimimiz önemli bir görev ifa ediyor. Çalışmalarımız kapsamında, farklı ülkelerin yüksek öğretim kurumlarından mezun olan çok sayıda Türk ya da yabancı uyruklu muhatabımız oluyor.  Dünya genelinde yükseköğretim alanında genişleme potansiyelini sürdüren ülkemizin, denklik işlemleri sırasında verdiği hizmetin kalitesini YÖK olarak çok önemsiyoruz. Bu anlamda iki günlük bir çalıştay  için AİBÜ’de bir araya geldik” şeklinde konuştu.

Önceki İçerikAİBÜ, Bolu ve Bölgesindeki Yaban Hayatını Araştırma ve Tanıtmayı Hedefleyen Yeni Bir Merkez Kurdu
    Sonraki İçerikWashington State Üniversitesi’nden Prof. Dr. Canovas, AİBÜ’de Seminer Verdi