AİBÜ ve PTT Arasında İndirimli Kargo Sözleşmesi İmzalandı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörlüğü ve PTT Bolu Başmüdürlüğü arasında APS Kurye, Kargo kabul ve taşıma sözleşmesi imzalandı. Bundan böyle kurye ve kargo gönderilerini PTT aracılığıyla gönderen Üniversitemiz Akademik ve İdari personeli ile tüm öğrencilerimiz yüzde 40 indirimden yararlanacak.

PTT Bolu Başmüdürü Şahin Abak, Bolu’nun en büyük kurumu ile böyle bir işbirliğine gitmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Abak, indirim oranının şimdiye kadar imzaladıkları sözleşmelerde en yüksek oran olduğunu belirtti.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı sözleşmenin üniversitemize hayırlı olmasını dileyerek “PTT Bolu Başmüdürlüğüne sağladıkları bu güzel imkandan dolayı teşekkür ediyorum. Sözleşme, akademik-idari personelimiz ve tüm öğrencilerimizi kapsıyor. AİBÜ ailesi, bireysel kargo ve kurye gönderilerini PTT aracılığıyla yüzde 40 indirimle gönderebilecek.” diye konuştu.

Sözleşme kapsamında her gruba ayrı müşteri numaraları tanımlanırken, Bolu ve ilçelerindeki PTT şubelerinden gönderilmek kaydıyla, üniversitemiz personeli ve öğrencileri bireysel kargo gönderilerini kendileri için belirlenen müşteri numaralarını bildirerek, personel ve öğrenci kimlik kartlarını göstermek suretiyle indirimden faydalanabilecek.

Öte yandan PTT işbirliği ile Üniversitemizin kuruluşunun 25. yıldönümü anısına özel posta pulları da bastırılacak.

Önceki İçerikMehmet Müezzinoğlu, 2023 Türkiye’sinde Gençliğin Rolü’nü AİBÜ’de Anlattı
    Sonraki İçerikÜniversitemiz ve PTT Arasında İmzalanan İndirimli Kargo Sözleşmesi Hakkında Duyuru