AİBÜ Takımları, Hokey Şampiyonası’nı Dereceyle Tamamladı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin (AİBÜ) düzenlediği 4. Üniversiteler Arası Türkiye Salon Hokeyi Şampiyonası sona erdi. Şampiyonada, AİBÜ hokey takımları, kadınlarda 1’inci, erkeklerde ise 3’üncü oldu.

Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen üçüncülük ve final maçlarının ardından kupa ve madalya töreni düzenlendi. Törene, dereceye giren takımların sporcuları ve teknik ekiplerinin yanı sıra AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, BESYO Müdürü Doç. Dr. Ümid Karlı ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Kemal Tamer ile öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Törende, Kemal Tamer tarafından Rektör Coşkun’a teşekkür plaketi takdim edildi. Ardından dereceye giren takım sporcularına kupa ve madalyaları verildi.

Şampiyonada kadınlarda AİBÜ 1’inci, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 2’nci, Gazi Üniversitesi ise 3’üncü oldu. AİBÜ’nün 3’üncü olduğu erkeklerde ise Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi 1’inciliği, Gaziantep Üniversitesi ise 2’nciliği elde etti.

Önceki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Taziye Mesajı
    Sonraki İçerikÖğrenci Kültürel Gelişim Programında Bu Hafta