AİBÜ Rektörlüğü Taziye Mesajı

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kamuran Koçyiğit ÖZER’in eşi, Bolu Çimento A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Orhan ÖZER’in, dün gece Ankara’nın Kazan ilçesinde bulunan Bolu Çimento Fabrikası‘nda meydana gelen patlama sonucu, hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Bu elim olay sonucu vefat eden Orhan ÖZER’e Allah’tan rahmet, Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Kamuran Koçyiğit ÖZER ve ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

Merhumun naaşı, Bugün (25.05.2015 Pazartesi) ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardın Ankara Karşıyaka Mezarlığına defnedilecektir.

Yaşanan elim iş kazası nedeniyle Bolu Çimento A.Ş. yetkililerine taziyelerimizi iletiriz.

AİBÜ Rektörlüğü

Önceki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Taziye Mesajı