AİBÜ Öğrencisi, Natürmort Eseriyle Dereceye Girdi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim İş Eğitimi AD öğrencisi Ersin Mert, natürmort eseriyle, 5. Ponart Guaj ile Resim Yarışması’nda 3’üncü oldu; Şevval Yıldırımer, Halil İbrahim Çürük, Burcu Yılmaz, Derya Çolakbay ve Meryem Arslan’ın eserleri ise sergilenmeye değer bulundu.

AİBÜ Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim İş AD Öğretim Görevlisi İlknur Karageyik’in Temel Tasarım dersi öğrencileri, 5. Ponart Guaj ile Resim Yarışması’ndan ödülle döndüler. Dereceye giren öğrencimiz ödülünü, 30 Mayıs Cumartesi günü İstanbul Caddebostan Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törende alacak. Aynı gün açılacak sergide ise, AİBÜ öğrencilerinin eserleri de sergilenecek. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Önceki İçerikAİBÜ VE FSMVÜ, Akşemseddin Hz.’nin Diyarı Göynük’ü Ziyaret Ettiler
    Sonraki İçerikÖğrencilerin Projeleri Göz Doldurdu