AİBÜ Öğrencilerinin Spordaki Başarıları Sürüyor

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri, 6-10 Nisan 2016 tarihleri arasında Çorum’da düzenlenen Üniversiteler Arası Güreş Türkiye Şampiyonası’ndan 3 madalyayla döndüler; erkekler Serbest Güreş Takımı da Türkiye 6’ncısı oldu.

Antrenörlük Eğitimi Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi 96 kg’da Mustafa Arslan Türkiye şampiyonu, 2’nci sınıf öğrencisi 70 kg’da Ömer Altunbay ise Türkiye 3’üncüsü oldu. Kadınlarda ise yine aynı bölümden 2’nci sınıf öğrencisi 48 kg’da Gülnur Datlı Türkiye 3’üncülüğünü elde etti.

AİBÜ, 4-7 Nisan 2016 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen Üniversiteler Arası Badminton 2. Lig Grup Birinciliği müsabakalarında ise hem kadınlarda hem erkeklerde takım halinde 1. Lige yükseldi.

Önceki İçerikAİBÜ Anıt Logo Açılışı
    Sonraki İçerikAİBÜ’de Şan Öğrencileri Konseri…