AİBÜ Öğrencilerinin Resim Sergisi, Gülezler Konağı’nda Açıldı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin çalışmalarının yer aldığı resim sergisi, geleneksel BAMER Sergileri kapsamında Gülezler Konağı’nda açıldı.

Açılışına Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın da katıldığı sergide, Yrd. Doç. Dr. Melek Şahindokuyucu Atölyesi 2’nci, 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencilerinin bahar ve güz döneminde yaptıkları çalışmalar yer aldı. Sergide, akrilik ve yağlı boya kullanılarak karışık teknikle hazırlanan 45 resim bulunuyor.

Açılışın sonunda öğrencilere, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, BAMER Müdürü Yrd. Doç. Dr. Azize Aktaş Yasa ve Resim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Melek Şahindokuyucu ile öğretim elemanları tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi. Sergi, 16 Aralık Cuma gününe kadar gezilebilir.

Haber: Aylin Öztürk 06-12-2016

Önceki İçerikSerdar Tuncer ile Şiirlerle Osmanlı Etkinliği…
    Sonraki İçerikÖğretim Üyesi Alım İlanı