AİBÜ Öğrencilerine ÇED Semineri Verildi

Bolu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, kısa adı INOVES olan Avrupa Birliği projesi kapsamında Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) öğrencilerine verdiği eğitim seminerlerine devam ediyor. Bu kapsamda İl Müdürlüğü’nde Çevre Mühendisi olarak görev yapan Yücel Onur Yıldız, Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencilerine Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) konulu seminer verdi.

Seminer kapsamında ÇED ile ilgili ayrıntılı sunum yapan Yıldız, bakanlık ile il müdürlüğünün ÇED kararları ile ilgili yaşadığı sorunlara değindi. Yıldız, ÇED kararları ile ilgili vatandaşın bilgilendirilerek sürece katılımının sağlanmasının önemli olduğunu vurgulayarak, ÇED ile ilgili bilgilere isteyen herkesin ÇED İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü’nün web sayfalarından ulaşılabileceğini  söyledi.

Önceki İçerikTRT Diyanet’te Yayınlanan Genç İlahiyat Programı AİBÜ’de Çekildi
    Sonraki İçerikHayallere Dokun Projesi Öğrencileri Hayata Kazandırıyor