AİBÜ Öğrencilerinden Bilim ve Sanatı Buluşturan Sergi…

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Eğitim Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi, bilim ve sanatı buluşturan güzel bir projeyi hayata geçirdiler. Fen Bilgisi Öğretmenliği 2’nci sınıf öğrencileri, laboratuvar uygulamalarında mikroskopla inceledikleri görüntüleri kara kalem ve suluboya kullanarak kağıda çizdiler. Öğrencilerin hazırladıkları 100 eserden oluşan ‘Bilimden Sanata, Makrodan Mikroya 2. İllüstrasyon Sergisi’, Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu’nda açıldı.

AİBÜ Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü 2’nci sınıf öğrencileri, Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Mehmet Bahar, Doç. Dr. Yeşim Yener, Yrd. Doç. Dr. Arzu Dursin ile Öğretim Görevlisi Ayşegül Gürdal Pamuklu ve Araştırma Görevlisi Naciye Somuncu Demir gözetiminde laboratuvarlarda yaptıkları çalışmaları sanat eserlerine dönüştürdüler. Öğrencilerin eserlerinden oluşan serginin açılışına Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Bahar’ın yanı sıra Eğitim ve Güzel Sanatlar fakültelerinin öğretim üyeleri ve öğrencileri ile ilimizdeki ilkokulların Fen Bilgisi Öğretmenleri ile öğrencileri de katıldı.

Önceki İçerikSÜYAM İş Güvenliği Uzmanlığı Kursu
    Sonraki İçerikAİBÜ Futbol Turnuvası Başladı