AİBÜ Öğrencileri Resimleriyle Okulları Süslüyor

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Eğitim Fakültesi Resim İş Eğitimi AD öğrencileri ile Güzel Sanatlar Topluluğu üyeleri, Öğretim Görevlisi İlknur Karageyik danışmanlığında düzenledikleri çalışmada, Mengen’deki Pazarköy Cezmi Bilgin İlkokulu’nun bahçe ve duvarlarını, rengârenk çocuk resimleriyle süsleyerek minik öğrenciler için eğlenceli bir mekân oluşturdular.

Bolu Bağışçılar Vakfı’nın desteğiyle AİBÜ Eğitim Fakültesi ve Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okulların sadece eğitim yuvası değil aynı zamanda öğrencilerin psikolojik ve entelektüel gereksinimlerini karşılayan, estetik nitelikler taşıyan mekânlar olması amacıyla Sanat Yoluyla Çevre Eğitimi projesi organize edildi.

Proje kapsamında 47 üniversite öğrencisi, Cezmi Bilgin İlkokulu’nun duvarlarını masal kahramanlarının resimleriyle süslediler, bahçesine çocukların üzerinde oyun oynayabilecekleri etkinlikler çizdiler.

Önceki İçerik12. Akbank Kısa Film Festivali’nin Ödüllü Filmleri AİBÜ’deydi
    Sonraki İçerikBekir Develi, Neşeli Sohbetiyle AİBÜ’deydi