AİBÜ Öğrencileri, Çocuklar İçin Çalışıyor

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Güzel Sanatlar Topluluğu üyesi 40 gönüllü öğrenci, Bolu’nun Çıkınlar Mahallesi’ndeki bir oyun parkını, çocukların eğlenirken öğrenebilmeleri için eğitici resimlerle süsledi. Yaklaşık 6 saat süren çalışmada, alfabe ve rakamların da yer aldığı 10 farklı figürü yürüyüş parkuruna çizip boyayan öğrenciler, oyun parkını çocuklar için daha da eğlenceli bir mekâna dönüştürdüler.

AİBÜ Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi İlknur Karageyik’in danışmanlığında şu ana kadar yaklaşık 25 okul ve parkı eğlenceli ve eğitici resimlerle süsleyen öğrenciler, Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin de desteğiyle bu kez Çıkınlar Mahallesi’ndeki oyun parkını renklendirdiler. Çalışmaları görmek için parka gelen Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu da, öğrencilerle sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Önceki İçerikIII. Bolu Ulusal Çocuk Koroları Şenliği
    Sonraki İçerikSeben İzzet Baysal MYO Öğrencileri, Ahmet Baysal’ı Ziyaret Ettiler