AİBÜ Öğrencilerinden Bakan Kılıç’a Anlamlı Hediye

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Sosyal Bilimler ve Münazara Topluluğu öğrencileri ile AİBÜ Öğrenci Konseyine üye öğrenciler, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından kabul edildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AİBÜ Sosyal Bilimler ve Münazara Topluluğunun düzenlediği Gençlik ve Gelecek konulu söyleşi vesilesi ile AİBÜ öğrencileriyle Bakanlık Konferans Salonunda bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen söyleşide Bakan Çağatay Kılıç, öğrencilere tecrübelerini aktararak ileride nasıl bir yol çizmeleri gerektiği, hedefe nasıl ulaşabilecekleri konusunda bilgiler verdi. Bakan Çağatay Kılıç, üniversite öğrencilerine Bakanlığın çalışmalarını anlatırken, öğrenciler ise bakanlığın faaliyetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Söyleşinin ardından AİBÜ Sosyal Bilimler ve Münazara Topluluğu Başkanı Yusuf Çay , Bakan Kılıç’a teşekkür plaketi takdiminde bulundu. AİBÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Burak Saygılı ise 50 ülkeden öğrencinin katılımı ile yapılan Dünya’da Barış ve Kardeşliği simgeleyen 3 metre boyutunda tabloyu Bakan Kılıç’a hediye olarak takdim etti.

Önceki İçerik2016-2017 Akademik Yılı Erasmus+Öğrenci Staj Hareketliliği Başvuruları
    Sonraki İçerikTürk Halk Müziği Konseri