AİBÜ Öğrenci Konseyi Topluluklarla Biraraya Geldi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Öğrenci Konseyi’nin düzenlediği yemekle öğrenci toplulukları biraraya geldi.

Düzenlenen yemeğin ardından Öğrenci Konseyi’nin geçtiğimiz bir yıllık dönemde yapmış olduğu faaliyetler öğrenci topluluklarına rapor halinde sundu, hediyeler takdim edildi. Birlik beraberlik mesajının verildiği yemekte öğrenci topluluklarının sorunları, istek ve şikayetleri dinlendi. Samimi bir sohbet havasında geçen yemekte AİBÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Fatih Öztürk; ‘Bu zamana kadar merkezimize hep öğrenci arkadaşlarımızın sorunlarını aldık, tüm öğrenci arkadaşlarıma daima kapımızı açtık, elimizden geldiğince öğrencilerimizin akademik hayatında en fazla donanıma sahip olacağı şekilde faaliyetlerimi yürüttük, sosyal ve kültürel etkinliklere yer verdik. Bundan sonra da daima merkezimizde öğrenci arkadaşlarımız olup çalışmalarımızı en güzel, en hızlı şekilde yürüteceğiz.’ diye konuştu.

Önceki İçerikAİBÜ’de 3. Ulusal Lenfoloji Sempozyumu
    Sonraki İçerikKızının Dilinden Ressam Mehmet Yücetürk