AİBÜ Öğrenci Konseyi Soma’yı Unutmadı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Öğrenci Konseyi üyeleri, geçen yıl Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında yaşamını yitiren şehit madencilerimizin ailelerini ziyaret ettiler; çocuklara AİBÜ öğrencilerinin gönderdiği oyuncak ve hediyeleri verdiler. Merhum madencilerimizin kabirlerini de ziyaret eden öğrenciler, çiçeklerle süsledikleri mezarlarda dualar okudular.

Öğrencilerimiz, şehit madencilerin çocuklarının yararlandığı Soma GAP Çocuk Gelişim Merkezi’ni ziyaret ederek, çocuklara AİBÜ’lü abla ve ağabeylerinin gönderdiği oyuncakları ve hediyeleri verdiler. Çocuklarla bol bol oyunlar oynayan öğrenciler, her biriyle mektup kardeşi de oldular. Ardından  Soma’daki bir maden ocağına giden öğrenciler, burada çalışan maden işçileriyle sohbet ettiler.

Önceki İçerikAİBÜ’de Heykel Sergisi…
    Sonraki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Taziye Mesajı