AİBÜ ISA’dan İngilizce Konuşma Yarışması…

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Uluslararası Öğrenci Birliği (ISA) tarafından İngilizce konuşma yarışması düzenlendi. Türk ve uluslararası 35 öğrencimizin katıldığı 1. ISA-AİBÜ İngilizce Konuşma Yarışması’nda, öğrencilerin performansları dikkat çekti. Yarışmayı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayrettin Öztürk’te izledi.

Kongre ve Kültür Merkezi Yeşil Salonda düzenlenen yarışmada 35 öğrenci, sağlık, sosyal, çevre, kültür ve eğitim başlıkları kapsamında kendi seçtikleri bir konuda sunum yaptılar. Öğrencilerin İngilizce sunumları ve konuya hakimiyetleri göz doldurdu.

Yarışmanın sonunda TÖMER öğrencisi Liberyalı Karamo F. Konneh birinci, Fizik Bölümü öğrencisi Zambiyalı Mailes C. Zulu ikinci, Biyoloji Bölümü öğrencisi Gambiyalı Omar A. Danso üçüncü oldu. Öğrencilere, teşekkür plaketi, sertifika ve küçük altın takdim edildi. 6 öğrenciye de çekilişle çeşitli oranlarda burslu İngilizce kurs imkanı sağlandı.

Önceki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Taziye Mesajı
    Sonraki İçerikİzzet Baysal’ı Anma Programı