AİBÜ, Demokrasi Şehitleri ve Kahramanlarına İthaf Edilen Konsere Ev Sahipliği Yaptı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ), Bolu Belediyesi tarafından demokrasi şehitleri ve kahramanlarına ithafen düzenlenen “Yurt Ahengi” konserine ev sahipliği yaptı.

AİBÜ Kongre ve Kültür Merkezi Bordo salondaki konser, vatan uğruna şehit düşmüş tüm Mehmetçikler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Şef Necmi Kıran yönetiminde Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu tarafından verilen konseri, Bolu Valisi Aydın Baruş, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu ile öğretim elemanları, öğrenciler ve Bolulular beğeniyle izledi. Yöresel türküler ve kahramanlık türkülerinin seslendirildiği konser, hediye takdiminin ardından sona erdi.

Önceki İçerikDışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu AİBÜ Öğrencileriyle Buluşuyor
    Sonraki İçerik53. Kütüphane Haftası, AİBÜ’de Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor