AİBÜ BESYO, Soçi Olimpiyatlarında Ülkemizi Temsil Etti

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim elamanlarından Tuğba Kocaağa, Soçi Kış Olimpiyatlarına Türkiye’den oyunlara katılan 6 sporcudan biri oldu.

Tuğba Kocaağa, 7-23 Şubat 2014 tarihleri arasında Rusya’nın Sochi kentinde düzenlenen 22. kış olimpiyatlarında kayakta Alp Disiplini dalında ülkemizi başarıyla temsil etti.

Kariyerinde Türkiye şampiyonluğu da bulunan Tuğba KOCAAĞA, 2013-2014 kış sezonunda Türkiye ve yurt dışında birçok uluslararası yarışmalara katıldı. Sırbistan’da yapılan FIS yarışmalarında 2 kez ikincilik, Aralık ayında Erzurum’da yapılan Uluslararası Palandöken Kupasında şampiyonluk, İran’da düzenlenen Uluslararası FIS yarışmalarında da yine birincilik kazanan başarılı sporcumuz, elde ettiği puanlar sonucu  Soçi Kış Olimpiyatlarında bayrağımızı dalgalandıran 6 sporcumuzdan biri oldu.

Kayakta, ‘Alp Disiplini’ dalında ülkemizi başarıyla temsil eden Kocaağa AİBÜ’yü gururlandırdı.

Önceki İçerikİtalian Fashion Konferansı
    Sonraki İçerikSÖZLEŞMELİ HEMŞİRE ALIMI İLANI