AİBÜ, Ayakkabı Sektörünü Bir Araya Getiren Toplantıya Katıldı

Türkiye Ayakkabı Sektörü Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı’nca (TASEV) İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri’nde (İTKİB) ‘Ayakkabı Sektöründe Eğitim ve Sektör Beklentileri’ konulu toplantı düzenlendi.

Toplantıda Üniversitemizi temsil eden Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Gerede Meslek Yüksekokulu Ayakkabı Tasarımı ve Üretimi Programı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nurettin Akçakale, Üniversitemizin ve MYO’nun öğrenci kapasitesi ve imkanları ile Gerede deri sanayisi ile ayakkabı eğitiminde Türkiye’de yaşanan sıkıntılar ve çözüm yolları hakkında bilgi verdi.

Toplantıya;  TASEV, Türkiye Ayakkabıcılar Federasyonu, Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği, Ayakkabı Yan Sanayicileri Derneği, ayakkabı üreticileri ile birçok ilden dernek ve oda temsilcilerinin yanı sıra AİBÜ Gerede MYO, İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu Bilimler MYO, İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimleri MYO, Selçuk Üniversitesi Teknik Bilimleri MYO ve İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden akademisyenler ile İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli katıldı.

Önceki İçerikİletişimde Ustalık Zirvesi-8-9 Nisan 2015’te AİBÜ’de
    Sonraki İçerikUzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Toplantısı