AİBÜ Ailesi, Doç. Dr. Alper Karakaş’ı Unutmadı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) akademik ve idari personeli, bir süre önce vefat eden Doç. Dr. Alper Karakaş’ı unutmadı. AİBÜ ailesi önce Bolu Valiliğinden alınan izinle bir yardım kampanyası başlattı. Büyük bir dayanışmayla tamamlanan kampanya kapsamında yapılan yardımlarla, zor ve uzun süren kanser tedavisine yenik düşerek vefat eden Doç. Dr. Karakaş’ın tedavi masraflarına katkıda bulunuldu.
    AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, kampanyada görev alan Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Temel ve fakülte sekreterlerine teşekkür belgesi takdim etti. Coşkun, merhum Karakaş’ın ailesinden maddi ve manevi desteğini esirgemeyen AİBÜ ailesine de teşekkür etti. Coşkun, Karakaş’ın vefatının kendilerini derinden üzdüğünü ifade ederek, “Hepimiz böyle acı ve üzücü durumlar yaşayabiliyoruz. Bu nedenle birbirimizden haberdar olarak birbirimize her zaman destek olmalı ve yardım eli uzatmalıyız. Yardıma muhtaç olanlara, mazlum olanlara her zaman yardım etmeliyiz. Kampanya sonucunda AİBÜ ailesine ve kampanyada görev alan çalışma arkadaşlarıma göstermiş oldukları gayret ve duyarlılıktan ötürü teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
    ‘Alper Karakaş’ İsmi, Fen Edebiyat Fakültesi’nde Yaşayacak
    Öte yandan AİBÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı da fakültedeki bir seminer salonu ile laboratuvara, Doç. Dr. Alper Karakaş’ın ismini verdi. Fakülte Kurulu tarafından oy birliğiyle alınan kararla fakültedeki 138 No’lu Seminer Salonuna ‘Alper Karakaş Seminer Salonu’; Karakaş’ın hayattayken birçok bilimsel araştırma ve çalışmaya imza attığı laboratuvara da ‘Alper Karakaş Laboratuvarı’ adı verildi.

Önceki İçerikSözleşmeli Personel İlanı Sonuçları
    Sonraki İçerikUzaktan Eğitim Yolu İle Ders Alacak Öğrencilerimizin Dikkatine