Ahmet Baysal, Eğitim Fakültesi Dekanlığını Ziyaret Etti

İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Baysal, Eğitim Fakültesi Dekanlığını ziyaret etti. Vakfın Mütevelli Heyeti Üyesi Necdet Gören ile Eğitim Koordinatörü Mustafa Yaman’ın da kendisine eşlik ettiği ziyarette Ahmet Baysal, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğrencilerinin çalışmalarını inceledi ve bazı eserlerin fotoğraflarını çekti; Baysal’a ve beraberindeki heyete, öğrencilerin hazırladığı eseler hediye edildi.

Ahmet Baysal’ı fakültenin girişinde Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Bahar, fakülte kurulu üyeleri, öğretim elemanları ve öğrenciler karşıladı. Burada, mezuniyet provası yapan öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Baysal ardından, fakültede sergilenen, öğrencilerin el emeği göz nuruyla hazırladıkları çalışmalarını inceledi, eserler hakkında öğretim elemanlarından bilgi aldı.

Ahmet Baysal daha sonra dekanlık makamında Prof. Dr. Bahar ve öğretim elemanları ile bir süre sohbet etti. Ahmet Baysal’ı fakültede görmekten büyük bir onur duyduğunu dile getiren Prof. Dr. Bahar, Baysal ile beraberindekilere öğrencilerin hazırladıkları çalışmalardan hediye etti. Kendisine gösterilen ilgiden büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getiren Ahmet Baysal, Vakfa ve Üniversiteye sahip çıkılmasını istedi ve Eğitim Fakültesi’nin başarılı çalışmalarından dolayı başta Prof. Dr. Bahar olmak üzere herkese teşekkür etti.

Önceki İçerikAhmet Baysal, Türk Kızılayı Dersinde Öğrencilerle Bir Araya Geldi
    Sonraki İçerikDevlet Eski Bakanı Kazım Oksay, Kütüphanesinin En Nadide Eserlerini AİBÜ’ye Bağışladı